Кропивничан запрошують долучитися до урочистостей з нагоди Дня Хрещення Київської Русі-України

28 липня в Україні відзначається День Хрещення Київської Русі-України. Мешканців Кропивницького та області запрошують долучитися до урочистостей, які відбудуться у Києві. Поїздка безкоштовна.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі Кіровоградської єпархії УПЦ КП.

“Із нагоди 1030-річчя цієї визначної для всіх православних України дати, запрошуємо всіх вірних Церкви Христової та небайдужих громадян взяти участь в урочистостях, які відбудуться 28 липня у Києві. Поїздка безкоштовна. Виїзд здійснюватиметься за підтримки місцевої влади та Народних депутатів України. Щиро запрошуємо до спільної молитви”, – йдеться в повідомленні.

За довідками звертайтеся до секретаря Управління Кіровоградської єпархії УПЦ КП прот. Івана Шубина (моб. тел. 0977586770), або до свого парафіяльного священика УПЦ Київського Патріархату.

Також кропивницький історик Юрій Митрофаненко закликає приєднатися до безкоштовної поїздки на урочистості і обіцяє під час дороги екскурсію “Сторінки історії українського народу від Інгула до Дніпра”. За деталями звертайся до Юрія Митрофаненка в особисті повідомлення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар