У міграційній службі в Кропивницькому запевняють, що закордонні паспорти видаються вчасно

У підрозділах Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області адміністративна послуга з оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон надається у строки, передбачені законодавством.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі УДМС України в Кіровоградській області.

Паспорти, які раніше були передані міграційною службою до Державного підприємства “Поліграфічний комбінат “Україна” по виготовленню цінних паперів” та очікували персоналізації, наразі вже надруковані.

Терміни оформлення закордонного паспорта, визначені законодавством, становлять у регламентному режимі – 20 робочих днів та 7 робочих днів – у терміновому.

Зазначимо, що з 19 травня відділення УДМС, що знаходиться на вул. Єгорова, по суботах не працює. Натомість графік роботи районних відділень залишається незмінним – з вівторка по суботу.

Нагадаємо, у підрозділах Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області стартувала онлайн-черга. Тепер записатися у чергу для отримання закордонного паспорту можна не виходячи з дому.

Також за два роки з моменту впровадження паспорта громадянина України у формі пластикової картки до підрозділів міграційної служби на Кіровоградщині для його оформлення звернулися 32 796 громадян.

А у 2017 році у міграційну службу звернулися для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон майже 60 тисяч жителів Кіровоградщини.

Окрім того, Уряд прийняв рішення про видачу іноземцям та особам без громадянства, які прибули в України з метою постійного або тимчасового проживання, документів нового зразка – посвідок на тимчасове та постійне проживання у формі карток з безконтактним електронним носієм. Відповідні постанови Кабміну набули чинності з 1 червня 2018 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар