Онлайн-черга для отримання закордонного паспорта з’явилася і в Кропивницькому

У підрозділах Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області стартує онлайн-черга. Тепер записатися у чергу для отримання закордонного паспорту можна не виходячи з дому.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі УДМС України в Кіровоградській області.

Записатись у чергу для отримання послуг з оформлення закордонного паспорта та паспорта громадянина України у формі картки можна на офіційному веб-сайті Державної міграційної служби України та обрати дату відвідання міграційної служби і час.

Із 6 листопада до онлайн-сервісу підключено апарат Управління ДМС в області (вул. Єгорова, 25-а). Зареєструватись в електронну чергу отримає можливість щодня 10 осіб, отримавши смс-повідомлення з обраною датою та часом.

Із 7 листопада електронна черга стартує у районних підрозділах міграційної служби області.

Щодня записатись до електронної черги зможе 5 осіб для оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон та 5 чоловік для подання документів на отримання паспорта громадянина України у формі картки.

Читайте також: Із грудня через Кропивницький курсуватиме поїзд у Львів

Від дверей міграційної служби – до Парижа. У чергах за біометричними закордонними паспортами мешканці Кіровоградщини думають не тільки про те, яка подорож буде першою. А і те, як вижити, коли обидві черги до входу в міграційну службу перекрили навіть білі “Жигулі”, на капоті яких “реєструється” черга. Проте окрилені мешканці Кіровоградщини з напакованими валізами продовжують “окуповувати” міграційну службу з 4-5 годин ранку до її відкриття в надії якнайшвидше чкурнути не в Кирилівку чи Бердянськ, а в Барселону або Монако.

Перша електронна пройшла весь шлях отримання біометричного закордонного паспорту “з нуля” і ми хочемо розповісти про процедуру з першого до останнього кроку. Як витримати довжелезні черги, уберегтися від “кіпішу” та “рішал” і нарешті потрапити у кабінет міграційної, дивіться у нашому відео, а поки – Кропивницький. Вівторок. П’ята ранку…
Поширити:

Залишити коментар:

коментар