На Балашівці стартувало будівництво каналізаційної системи

По вулиці Степняка-Кравчинського у Кропивницькому почалося будівництво каналізаційної системи. Наразі тривають роботи із розриття траншеї та прокладання мережі. За словами представника підрядної організації, що виконує дані роботи, вартість проекту складає 3,3 мільйона гривень. Введення в експлуатацію нової каналізації планують на вересень.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

“По – перше, це соціально значимо, – зауважив міський голова Кропивницького Андрій Райкович під час інспектування будівельного об’єкту. – По друге, в плані санітарії це дуже важливий проект, тому що раніше тут були вигрібні ями, асенізаційні машини вивозили нечистоти. До централізованої каналізації буде підключено 9 багатоквартирних будинків і дитячий садочок”.

Також на вулиці Івана Богуна, що на Старій Балашівці, збудовано мережу централізованого водопостачання. Керівник управління капітального будівництва міської ради Віктор Ксеніч повідомив, що водопроводу тут не було ніколи, а воду місцеві жителі брали з криниць та свердловин.

Відтепер тут є зовнішній водопровід довжиною майже в кілометр, збудований коштом міського бюджету. Загалом на його будівництво було витрачено майже 700 тисяч гривень. Люди, що тут мешкають, вже почали підключатись до централізованого водопостачання, і вже понад півсотні будинків отримали відповідні дозволи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар