Президент звільнив голову РДА на Кіровоградщині

© rada.alex.gov.ua

Сьогодні, 21 травня, Президент України Петро Порошенко підписав указ №76/2018-рп, згідно якого з посади голови Олександрійської районної державної адміністрації Кіровоградської області звільнено Богдана Курупа.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

В указі йдеться, що Богдана Куруп самостійно подав заяву про звільнення.

За інформацією “Олександрійських новин“, офіційне звільнення необхідне для того, аби Богдан Куруп міг обійняти посаду Новопразького селищного голови.

Нагадаємо, нещодавно Президент призначив очільника Бобринецької РДА.

Довідка:

Куруп Богдан Анатолійович народився 24 грудня 1990 року в селі Головківка Олександрійського району Кіровоградської області.

У 2011 році закінчив Державну льотну академію України і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Обслуговування повітряного руху».

У 2018 році закінчив Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України і здобув кваліфікацію «Магістр» за спеціальністю «Державне управління».

Трудову діяльність розпочав у 2011 році інженером з обліку та аналізу центру польотів комплексу наземного забезпечення польотів авіакомпанії «Дніпроавіа» у м. Дніпро.

Із 2013 року працює в органах державної виконавчої влади та органах місцевого самоврядування. Депутат Олександрійської районної ради. У жовтні 2013 року був обраний заступником голови Олександрійської районної ради.

Із травня 2015 року – заступник голови Олександрійської районної державної адміністрації.

Із квітня 2016 року був головою Олександрійської районної державної адміністрації.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар