Майже 100 000 кропивничан підписали декларації з лікарями

Мешканці Кропивницького вже підписали майже 100 тисяч декларацій із лікарями первинної ланки. Загалом у Кіровоградській області договори з лікарями мають майже 240 тисяч осіб.

Про це під час прес-конференції розповіла в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун, яка перебуває з робочим візитом у Кропивницькому, повідомляє Перша електронна газета.

“Це близько 11% від усіх пацієнтів, які вже підписали декларації, – говорить Уляна Супрун. – У порівнянні з іншими областями та містами – це середні показники. Сьогодні я вже встигла відвідати Центр медико-санітарної допомоги №2. У цьому закладі підписали декларації близько 13,5 тисяч пацієнтів. Прямо під час приїзду я побачила, як мати з 4-річною донькою підписують договір із лікарем.

DSC_0506

Також Уляна Супрун додала, що її перший виїзд із Києва після зміни фінансування охорони здоров’я був саме у Кропивницький.

“Вже коли почалася кампанія “Лікар у кожну сім’ю”, ми виїжджаємо до кожної області, щоб поспілкуватися з місцевою владою та медиками. Ми прагнемо разом знайти шлях, як покращити надання медичних послуг за цією кампанією”, – зазначила Уляна Супрун.

Читайте також: Лікарі не мають права навіть просити грошей за друк декларації, – Супрун

Нагадаємо, кропивничани зможуть підписати декларацію з лікарем у ЦНАПі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар