Новоукраїнська прокуратура має вакансію

© kor.ill.in.ua

Новоукраїнська місцева прокуратура Кіровоградської області оголосила конкурс на заміщення вакантної посади Головного спеціаліста з питань захисту державних таємниць. Документи приймаються до 8 травня.

Про це йдеться на сайті обласної прокуратури, повідомляє Перша електронна газета.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають вищу освіту не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра.

До заяви про участь у конкурсі додаються такі документи:

  1. копія паспорта громадянина України;
  2. письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади встановленої форми, до якої додається резюме у довільній формі;
  3. письмова заява щодо застосування заборон, визначених частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, та згода на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;
  4. копії документів про освіту;
  5. оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;
  6. заповнену особову картку встановленого зразка;
  7. декларацію за 2017 рік;
  8. довідку про наявність допуску до державної таємниці (у разі наявності).

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, може додати до заяви про участь у конкурсі також інші документи, крім зазначених, у тому числі документи про підтвердження досвіду роботи.

Термін прийняття документів – до 8 травня 2018 року.

Документи на участь у конкурсі приймаються за адресою: Новоукраїнська місцева прокуратура Кіровоградської області, м. Новоукраїнка, вул. Гагаріна,7.

Оклад згідно штатного розпису.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом фінансування та бухгалтерського обліку прокуратури Кіровоградської області (тел. (522)24-56-47) та прокурором Новоукраїнської місцевої прокуратури Кучеренко І.Ю. (05251) 2-21-44)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар