Перекриття траси “Кропивницький-Миколаїв”: активісти вимагають приїзду Гройсмана

© "Мой Город"

Жителі села Возсіятське продовжують перекривати трасу Н-14 “Кропивницький-Миколаїв”. Люди вимагають проведення капітального ремонту дороги і приїзду до них прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на інтернет-видання “Моє місто“.

У сюжеті “ТСН” йдеться, що протестувальники стояли усю ніч і розходитися не збираються. У ці хвилин вони безперервно ходять пішохідними переходами.  До акції приєдналися і жителі райцентру Єланець, які також заблокували трасу. Затори сягають десятків кілометрів.

Як пишуть на сайті “Голос України“, окрім Володимира Гройсмана, активісти вимагають приїзд керівника “Укравтодору” Славоміра Новака. Роботи з ремонту траси і мосту в селі розпочати не пізніше 1 травня 2018 року. У разі невиконання вимог мітингарі залишають за собою право на безстрокове перекриття доріг.

Нагадаємо, мешканці Возсіятського почали перекривати дорогу учора, 26 березня. Люди погрожували перекрити бетонними плитами єдину пряму дорогу між Миколаєвом та Кропивницьким, якщо чиновники хоча б протягом тижня не візьмуться за ремонтні роботи аварійного мосту в селі.

© “Мой Город”
© “Голос України”
Поширити:

Залишити коментар:

коментар