Як у Кропивницькому відзначили річницю створення Нацгвардії

Сьогодні, 23 березня, у Кропивницькому у військовій частині 3011 відбулися урочистості з нагоди відзначення 4-ої річниці від дня створення Національної гвардії України.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Привітати нацгвардійців та вручити їм відзнаки і подарунки прийшли керівники області та міста, Національної поліції та Управління ДСНС України в області.

Урочистості розпочались із хвилини мовчання та покладання квітів до меморіальної дошки полковника Павла Сніцара, який загинув під час виконання службового завдання в зоні проведення АТО.

“Сьогодні ми відзначаємо 4-ту річницю створення Національної гвардії України – дата хоч і невелика, але дуже важлива. Часу з моменту її створення пройшло порівняно небагато, але ваші підрозділи вже пройшли не просто бойовий, а справді героїчний шлях, захищаючи свободу і незалежність рідної землі, – наголосив у вітальному слові секретар міської ради Андрій Табалов. – Наше місто завжди пам’ятатиме нацгвардійців – бойових командирів, які загинули в зоні АТО у 2014 році. Ваші підрозділи і сьогодні забезпечують громадський порядок, охорону органів державної влади, несуть службу на Сході України, тому один із головних обов’язків міської влади – дбати про ваші родини, про ваших дітей. Від імені міського голови, громади міста, депутатського корпусу, виконавчого комітету щиро вітаю всіх вас з Днем Національної гвардії України. Бажаю особовому складу міцного здоров’я, мирного неба, успішної служби”.

Щоб нацгвардійці постійно вдосконалювали свою професійну майстерність, Андрій Табалов вручив керівництву військової частини сертифікат на придбання обладнання для “Смуги перешкод”.

Із нагоди святкування 4-ої річниці з дня створення Національної гвардії України військовослужбовців відзначили подяками, грамотами, подарунками та нагрудними знаками.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар