«Кіровоградгаз» дарує кропивницьким спецпризначенцям 10 контейнерів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Скріншот з відео

3 березня на територію військової частини прибули ще два морські контейнери. Обидва придбані коштом обласного підприємства ВАТ «Кіровоградгаз». Загалом газовики придбали для потреб полку 10 таких контейнерів. Прибуття ще восьми, очікується найближчим часом. 

“Керівництво та весь особовий склад полку вдячні всім, хто допомагає нам та війську загалом, зокрема – голові правління ВАТ «Кіровоградгаз» Олександру Гладкому”, – повідомляють у групі 3-й окремий полк спеціального призначення – неофіційна сторінка.


Нагадаємо, для потреб 3-го полку спеціального призначення терміново потрібні морські контейнери об’ємом 10, 20 та 40 футів. Контейнери переобладнають під житлові модулі, банно-пральні комплекси, спортивні мобільні модулі і використовуватимуться на території навчальних баз та в зоні проведення АТО. 
Щоб передати контейнери, зверніться в особисті повідомлення до групи “3-й окремий полк спеціального призначення – неофіційна сторінка” у Facebook та залиште свої контактні данні. Контейнер заберуть із будь-якого регіону України. Все отримане майно поставлять на баланс військової частини.

Наприкінці січня кропивницький полк спеціального призначення уже назбирав на перший контейнер. Ще один контейнер, який переобладнають для використання в АТО, привезли кропивницьким спецпризначенцям у середині лютого.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар