Андрій Райкович обурився незаконною діяльністю приватних перевізників Кропивницького

© tvoemisto.tv

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович обурився незаконною діяльністю приватних пасажироперевізників. Зокрема, очільника міста обурив той факт, що за кермом маршруток їздять неофіційно працевлаштовані водії.

Про це Андрій Райкович заявив сьогодні, 26 лютого, під час апаратної наради у міськраді, повідомляє кореспондент Першої електронної газета.

За словами Андрія Райковича, підприємство КТ “Автолегіон Варванської Ю.В” подало на конкурс документи, де на 40 автобусів показало 9 працевлаштованих водіїв (цифри, названі міським головою, можуть дещо відрізнятися від справжніх).

Цей факт надзвичайно обурив міського голову:

“У час, коли в країні триває війна, і важлива кожна копійка податкових надходжень, хтось дозволяє собі таку поведінку”.

Очільник міста назвав дивним той факт, що податкова не звертає увагу на ці порушення.

Нагадаємо, у 2018 році більшості перевізникам доведеться змагатися за право перевозити пасажирів на міських маршрутах. Адже саме цього року закінчується термін дії попередніх договорів.

Перший із конкурсів відбувся 18 січня і завершився неочікувано – приватних перевізників не допустили до участі через численні порушення.

Читайте докладніше: 9 водіїв на 18 автобусів: за які порушення кропивницьких перевізників не допустили до конкурсу маршрутів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар