Маловисківська ОТГ запрошує у молодіжну школу “DOBRE-ЛІД: Лідерство, ідеї, демократія”

У рамках проекту DOBRE оголошується набір до молодіжної школи «DOBRE-ЛІД: Лідерство, ідеї, демократія».Виконком маловисківської міськради запрошує молодих людей віком 16- 35 років, які проживають на території громади, взяти участь у даному заході.

Про це йдеться на сайті маловисківської міськради, повідомляє Перша електронна.

Учасники школи матимуть можливість зміцнити свій лідерський потенціал, отримати розуміння належного урядування, і побачити, як можна досягти кар’єрного успіху у сфері місцевого самоврядування та змінювати життя своїх громад на краще. І все це – в інтерактивній формі симуляційних сесій, креативних завдань, розв’язання реальних проблем громад. Випускники школи матимуть розуміння, навіщо і як вони можуть долучитися до впровадження або поліпшення практик урядування у своїх громадах, вмітимуть генерувати ідеї і проекти для вирішення проблем громад, навчаться доводити на практиці свій потенціал приносити користь громаді й отримають шанс стати справжніми місцевими лідерами, готовими зайняти керівні позиції у своїх громадах.

Читайте також: У Малій Висці відбувся молодіжний Meetup

Основні теми школи: належне урядування, громадський нагляд і доброчесність, вирішення проблем, дизайн-мислення для нестандартних рішень.

До участі у конкурсі запрошуються молоді люди від 16 до 35 років, які проживають на території ОТГ, що беруть участь у програмі DOBRE. Відбір учасників – на конкурсній основі. Щоб взяти участь у конкурсі, будь ласка, заповніть аплікаційну форму онлайн. Надсилаючи заявку, заявник погоджується з умовами участі у проекті. Неповні та невчасно подані заявки розглянуті не будуть.

Кінцевий термін подачі заявок – 11 лютого 2018 року.

Заповнити заявку на форум можна тут.


Нагадаємо, на Кіровоградщину приїхали представники Дніпровського офісу Програми DOBRE, які презентувати результати оцінки спроможності місцевої влади та вручити головам громад-партнерів протоколи про співпрацю. Серед них – Мала Виска.

Крім того, у місті Мала Виска відбувся молодіжний Meetup об‘єднаних територіальних громад Кіровоградщини – Маловисківської, Бобринецької та Новоукраїнської. Це подія, яку можна описати чотирма словами: роби, вчись, ділись, змінюй. Її завдання – надати людям прості і зрозумілі інструменти для вирішення певного питання.

Як зробити невеличке місто впізнаваним, показати його принади місцевим мешканцям, з допомогою сучасних технологій зафіксувати історію краю – у Малій Висці на Кіровоградщині почали розробку брендбуку. Наразі вже створили пілотний проект, який винесли на обговорення місцевих мешканців, і після остаточного “відшліфування” матеріалів Мала Виска матиме власну візуальну ідентифікацію.

Також проект Маловискіської ОТГ «Місток між авіаційним минулим та майбутнім Малої Виски» увійшов у двадцятку найкращих проектів України і був презентований під час фінального захисту конкурсу «Малі міста – великі враження», що відбувся у Міністерстві культури.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар