Містяни просять запровадити проект “Картка кропивничанина”

© Україна молода

В Єдиній системі електронних петицій зареєстровано звернення з проханням запровадити у міст багатофункціональний проект “Картка кропивничанина”. На думку автора петиції, це значно полегшить надання та отримання різноманітних послуг.

Про це повідомляє Перша електронна.

Читайте також: У Кропиницькому пропонують провести тролейбусні лінії до віддалених районів

Текст петиції подано без редакції:

З метою підвищення соціального захисту мешканців міста Кропивницький, впорядкування механізмів надання пільг, їх обліку та адресності, розвитку безготівкових форм розрахунків, розвитку багатофункціональних послуг – прошу Вас розглянути можливість запровадження в місті Кропивницькому багатофункціонального проекту “Картка кропивничанина”.

Відповідно до статті 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в України” та статті 19 Закону України “Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії” така можливість у органах місцевого самоврядування існує. Крім того, розглядаючи можливість створення такого проекту, варто звернути увагу на подібні проекти, що успішно функціонують в багатьох містах України, зокрема в Тернополі – “Картка тернополянина” , у Києві – “Картка киянина” і т.д., а власникам таких карток надаються транспортні, культурні, медичні, освітні, адмін. пільги тощо.

Читайте також: У Кропивницькому збирають підписи за електронні квитки в маршрутках

Дата початку збору підписів: 

До кінця збору підписів залишилось: 

Станом на  петицію підписали 5 осіб з 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Читайте також: У Кропивницькому просять створити притулок для тварин.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар