На Кіровоградщині реконструюють спортивні майданчики для міні-футболу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© petition.kievcity.gov.ua

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області зареєстровано повідомлення про початок виконання будівельних робіт по реконструкції спортивних майданчиків для міні-футболу зі штучним покриттям в шести навчально-виховних сільських та районних закладах освіти області.

Як повідомили Першій електронній у прес-службі ДАБІ України, спортивні майданчики з’являться у  Новоукраїнському, Маловисківському, Олександрійському, Петрівському, Добровеличківському, Новомиргородському районах. Зокрема, у селі Рівне, Велика Виска, Червона Кам’янка, Новий Стародуб та  смт Добровеличківка і в місті Новомиргород.

Замовником виконання вказаних робіт виступило Управління капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Будівництво та реалізація цього проекту відбудеться за рахунок бюджетної програми «Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України» відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для будівництва футбольних полів зі штучним покриттям у регіонах України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.09.2017 №714, наказу Мінрегіону від 01.11.2017р. №287, яким затверджено перелік об’єктів, що фінансуються у 2017 році за рахунок цієї програми.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар