Ми не толеруємо корупцію, – Нафтогаз про підозрюваних у хабарництві посадовців Кіровоградгазу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Департамент захисту економіки Національної поліції України

Як повідомляла Перша електронна, учора, 16 січня, на Кіровоградщині затримали учасників корупційної схеми, за якою з підприємця нібито вимагали 2 млн грн за підключення до газопостачання. За інформацією, до схеми причетні посадовці Кіровоградгазу. Того ж дня НАК “Нафтогаз України” заявили, що готові допомагати слідству у розслідуванні справи щодо їхніх працівників.

Інформує Перша електронна з посиланням на Департамент з корпоративних комунікацій
Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України».

“Працівники департаменту захисту економіки Національної поліції Кіровоградської області сьогодні затримали жителя Кропивницького під час отримання хабаря у розмірі 2 млн грн за підключення комерційного об’єкта до газових мереж. Повідомляється, що хабар було отримано начебто на вимогу двох посадовців ВАТ «Кіровоградгаз» (51% акцій належить НАК «Нафтогаз України»), яких нині розшукує поліція”, – пише “Нафтогаз”.

Нафтогаз підтримує дії слідчих органів із боротьби з хабарництвом, у тому числі на підприємствах групи, і висловлює готовність сприяти правоохоронцям у розслідуванні даного злочину.

«Якщо звинувачення щодо причетності посадовців Кіровоградгазу до вимагання хабаря виявляться правдивими, ці особи мають бути покарані. Ми не толеруємо корупцію. Це стосується будь-якого співробітника групи Нафтогаз», — зазначив голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв.

Нагадаємо, на Кіровоградщині затримали керівника підприємства, який нібито вимагав 2 мільйони гривень неправомірної вигоди за зниження вартості розроблення технічного газового проекту та підключення підприємства до газопостачання. За інформацією, у “схемі” брали участь керівник будівельного підприємства та посадові особи підприємства газової галузі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар