Поліцейські Кіровоградщини зможуть вдвічі швидше заряджати службові гібриди

Поліцейські Кіровоградщини одні з перших в Україні провели тендер та закупили пристрої для пришвидшеної зарядки автомобілів. Відтепер для кроссоверів «Mitsubishi Outlander PHEV», які використовуються групами реагування патрульної поліції області, майже в половину скоротиться час вимушеного простою, пов’язаного з електро-«заправкою».

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

Таку систему підзарядки вже обладнали в Кіровоградському районному відділенні поліції. Найближчим часом їх встановлять і в інших територіальних підрозділах.

Кошти на закупівлю необхідного обладнання для поліцейських були виділені Міністерством внутрішніх справ України. У результаті проведеного тендеру договір на поставку, монтаж та обслуговування уклали з підприємством «E-line», яке на сьогодні є одним із флагманів у обладнанні електрозарядних центрів до автомобілів.

На відкриття першого зарядного центру для поліцейських до Кропивницького прибув особисто директор компанії Владислав Родін:

“Нам дуже приємно попрацювати з управлінням поліції Кіровоградської області. Намагаємося прискорити свою роботу, запустити станцію, аби вона дозволила поліцейським якнайшвидше заряджати службові автомобілі і без затримки прибувати на виклики”.

Перевірити ефективність нової підзарядної станції «у дії» до Кіровоградського районного відділення завітав і заступник начальника поліції області Дмитро Ткачонок. Він подякував керівнику компанії за швидко і якісно зроблену роботу, поцікавився технічними можливостями устаткування та обговорив питання подальшої співпраці.

“Із урахуванням того, що 18 районних підрозділів мають по одному позашляховику, який використовують групи реагування патрульної поліції, вирішення питання про встановлення такої системи, яка б дозволила нам скоротити час простою автотранспорту, було дуже важливим. Ми вдячні керівництву МВС України виділені кошти для закупівлі зарядних станцій. Найближчим часом їх обладнають в інших районах, а відтак наряди поліції матимуть змогу належним чином виконувати покладені на них функції, – зазначив Дмитро Георгійович”.

Нагадаємо, 12 липня, відбулося урочисте вручення територіальним підрозділам поліції області 18 нових службових автомобілів Mitsubishi Outlander.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар