Гравці кропивницької “Зірки” долучилися до акції на підтримку АТОвців

У матчі 16-го туру чемпіонату УПЛ, у якому кропивницька «Зірка» вдома приймала віце-чемпіона України, київське «Динамо». Футболістів обох команд на поле вивели діти з різних куточків Кіровоградщини, батьки яких захищають кордони нашої держави на Сході.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу ФК “Зірка”.

Самі ж гравці були одягнені в спеціальні футболки Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці – разом!» та Федерації футболу учасників АТО в знак підтримки та солідарності з нашими героями та їхніми сім’ями. А потім футболісти подарували ці футболки дітлахам.

Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці – разом!» спільно із футбольними клубами УПЛ з 29 жовтня започаткувала і продовжує організовувати на постійній основі всеукраїнську благодійну акцію в підтримку учасників бойових дій, які беруть участь у всеукраїнській футбольній лізі учасників АТО на Кубок героїв АТО – «Мій тато – герой!». Першими долучилися футбольні клуби «Динамо» (Київ) та «Карпати» (Львів), потім рівненський «Верес», кропивницька «Зірка» та полтавська «Ворскла».

Читайте також: Кропивницька “Зірка” поступилася вдома київському “Динамо”

Нагадаємо, що організатором та засновником єдиного в Україні регулярного чемпіонату з футболу серед учасників бойових дій на Донбасі є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «Українці – разом!» та за підтримки футбольного клубу «Динамо» (Київ), Федерації футболу міста Києва, Збройних Сил України, Національної гвардії України та інших силових структур.

Цьогорічна Всеукраїнська Футбольна Ліга учасників АТО була представлена із 56 команд, а це понад 1500 побратимів, які змагалися між собою в два кола, весна та осінь, в шістьох дивізіонах: Захід, Схід, Північ, Південь, Центр та Київ. Наступний сезон – 2018, вже четвертий, всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО розпочнеться 31 березня 2018 року, в якому участь будуть брати 70 команд, а це більше двох тисяч учасників бойових дій, із 42 міст України.

Підтримувати їх на постійній основі – це наш з вами спільний обов’язок. Слава воїнам АТО! Слава Україні!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар