Воротар “Динамо”: Важко грати проти “Зірки” у них вдома

Воротар київського "Динамо" Георгій Бущан / фото: dynamomania.com

Воротар «Динамо» Георгій Бущан розповів про підготовку киян до виїзного поєдинку проти «Зірки» у Кропивницькому.

Голкіпер дав інтерв’ю прес-службі столичного клубу, повідомляє Перша електронна.

Як готуєтеся до наступного поєдинку проти «Зірки»?

“Цілеспрямовану підготовку почали з понеділка. Йде звичайний тренувальний процес, добре, що якраз є тижневий цикл, можна нормально попрацювати на заняттях, а не лише відновлюватися. Тож звично готуємося до наступних чотирьох виїзних зустрічей”.

Минулого сезону «Динамо» з «Зіркою» на виїзді зіграло невдало, поступившись 0:2. Із якими почуттями поїдете у Кропивницький цього разу?

“Нічого особливого не відчуваю. Злості на них немає, тому що у Києві ми виграли. Потрібно просто набирати свої очки, а їхати і боятися «Зірку» – дивно. Ми налаштовані на перемогу, як і в будь-якому матчі – не важливо, яка команда нам протистоїть. Просто до кропивничан потрібно поставитися серйозно і мати на увазі, що у них вдома завжди грати важко. На їхні матчі приходить багато вболівальників. Та й погода в цю пору року така, що важко що-небудь передбачити”.

У складі «Зірки» грають колишні динамівці Полегенько і Фаворов…

“Наші хлопці є майже в кожній команді Прем’єр-ліги. У цьому сезоні спостерігається така тенденція, що наші нас якраз і карають. Сподіваюся, на «Зірці» вона і закінчиться”.

Нагадаємо, гра між “Динамо” та “Зіркою” відбудеться цієї суботи, 18 листопада, о 14:00. Квитки на гру можна придбати у касах стадіону за ціною 50 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар