У центрі Кропивницького патрульні оштрафували 5 водіїв, які заважали проїзду громадського транспорту

Учора, 6 листопада, кропивницькі патрульні поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності п’ятьох водіїв, які припаркувалися з порушенням правил дорожнього руху і заважали проїзду громадського транспорту. Чотирьох водіїв оштрафували на вул. Шульгиних, одного – на вул. В’ячеслава Чорновола.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі патрульної поліції Кропивницького.

Зокрема, учора, за порушення правил парковки на вул. Шульгиних протягом денної зміни притягнули до відповідальності 4 водіїв. Усі вони паркувалися у зоні дії дорожнього знаку 3.34 “Зупинку заборонено” і заважали проїзду інших автівок та громадського транспорту.

знак 3.34 “Зупинку заборонено” на розі вул. Шульгиних та Віктора Чміленка

Зазначимо, що цією вулицею курсують великогабаритні автобуси №103. Водії комунального транспорту щодня вимушені долати лабіринти з припаркованих машин. Часто водії-порушники паркуються так, що автобус взагалі не може проїхати і утворюється затор.

Вул. Шульгиних, 06.11.2017. Усі водії, які припаркувалися праворуч, порушують вимогу дорожнього знаку 3.34 “Зупинку заборонено”

Про проблему незаконного паркування на центральних вулицях Кропивницького Перша електронна газета вже писала у статті Кропивницькі лабіринти з припаркованих машин: чому не можна змінити маршрути нових автобусів.

Учора, 6 листопада, близько 12:00 журналіст Першої електронної газети став свідком того, як через припарковані машини на вул. Шульгиних уторився затор – у зоні знаку 3.34 “Зупинку заборонено” припаркувався водій вантажної “ГАЗелі” і загородив проїзд сміттєвозу. Коли водій вантажівки зібрався від’їхати, реагуючи на сигнали невдоволених, він не зміг завести двигун свого авто. Зрештою, водіям довелося штовхати “ГАЗель”.

Згодом на цей відрізок вул. Шульгиних прибули патрульні поліцейські. Їх викликав невідомий та повідомив про масове порушення ПДР. Копи попереджували деяких водіїв про порушення і просили від’їхати, а на 4 порушників склали адмінпротоколи.

Зазначимо, що згідно з ч.3 ст. 122 КУпАП, штраф за таке паркування складає 510 грн.

Після того, як поліцейські пішли з місця порушення, там почали паркуватися інші водії. Крім відрізку вул. Шульгиних від вул. Чміленка до вул. Дворцової, порушники також паркувалися і на відрізку від вул. Дворцової до вул. Шевченка. Там знак 3.34 “Зупинку заборонено” розташований на протилежній стороні дороги.

Окрім того, патрульні також оштрафували водія вантажівки “ГАЗель” на вул. В’ячеслава Чорновола, який заважав проїзду маршрутки.

“6 листопада, близько 13:30 на лінію «102» надійшло повідомлення про порушення правил дорожнього руху. А саме правил стоянки водієм транспортного засобу «ГАЗель» по вулиці Чорновола (між вулицею Дворцовою та Чміленка). Вантажний автомобіль без водія стояв на проїжджій частині таким чином, що створював перешкоду для руху маршрутного таксі.
Екіпаж патрульних поліцейських, який прибув на виклик, допоміг водієві маршрутки безпечно об’їхати перешкоду та продовжити рух.

Невдовзі до транспортного засобу «ГАЗель» прийшов водій. Чоловіка було притягнуто до адміністративної відповідальності згідно ч.3 ст.122 КУпАП за порушення правил стоянки і створення перешкоди дорожньому руху. Штрафна санкція статті – 510 грн”, – повідомили у патрульній поліції.

Читайте також:

Кропивницькі лабіринти з припаркованих машин: чому не можна змінити маршрути нових автобусів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар