У центрі Кропивницького приберуть зупинку через “пішоходів-суїцидників”

© зупинка у Кропивницькому | google.com.ua/maps

Зупинку громадського транспорту “набережна “Героїв Чорнобиля” у центрі Кропивницького демонтують через пасажирів, які постійно переходять там дорогу між колесами автівок. Біля цієї зупинки немає пішохідного переходу, і містяни, які перебігають там дорогу, порушують правила дорожнього руху, наражаючи на небезпеку себе, водіїв авто та інших пішоходів.

Із такою пропозицією сьогодні, 23 жовтня, на нараді з питань ЖКГ виступив член комісії міської ради з питань безпеки руху, заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук.

Валерій Музичук

Він запропонував перенести чи ліквідувати цю зупинку громадського транспорту.

“Там зупиняються тролейбуси, люди виходять і одразу йдуть у магазин “Сільпо”, переходячи дорогу під колесами машин. Можливо її варто ліквідувати, вона не потрібна там. До того ж вона ще й небезпечна. За 100 метрів звідси розташована зупинка “готель “Київ” і світлофор з переходом”, – звернувся Валерій Музичук до заступника міського голови.

На думку Олександра Мосіна, це дуже слушна пропозиція. Чиновник доручив управлінню ЖКГ звернутися до управління транспорту з пропозицією розглянути варіант демонтажу цієї зупинки громадського транспорту.

“Там потрібно прибрати зупинку і можливо облаштувати парковку для декількох автомобілів”, – висловив свою пропозицію заступник міського голови Олександр Мосін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар