Знам’янка, Світловодськ та Олександрія позбулися трьох “казино”

Прокуратура прикрила три незаконні гральні заклади, які діяли під прикриттям Інтернет-клубів та місць розповсюдження державних лотерей у Знам’янці, Світловодську, Олександрії. Під час обшуків првоохоронці вилучили ряд техніки, завдяки якій діяли гральні заклади. Зокрема, це покерний стіл, комп’ютери, купюроприймачі, монетоприймачі. Слідчі дії тривають.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

“Працівниками Управління захисту економіки у Кіровоградській області департаменту захисту економіки Національної поліції України спільно з прокурорами проведено санкціоновані обшуки з метою перевірки можливих фактів діяльності гральних закладів, розташованих на території міст Знам’янка, Світловодськ, Олександрія (Кіровоградської області) та м. Кременчук (Полтавської області)”, – йдеться в повідомленні прокуратури.

Правоохоронними органами проведено сім обшуків, у результаті яких вилучено 49 системних блоків, 48 моніторів, 3 ноутбуки, гральні автомати, ключі до них, купюроприймачі, монетоприймачі, чековий термінал, покерний стіл, а також грошові кошти, що використовувались для організації протиправної діяльності та документацію, яка вказує на причетність громадян до незаконної діяльності у сфері грального бізнесу.

На вилучене майно накладено арешт. У провадженні призначено низку експертиз, тривають подальші слідчі дії. Вживаються заходи задля притягнення організаторів незаконного бізнесу до передбаченої законом відповідальності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар