Як у Кропивницькому святкували річницю створення військової частини

Сьогодні, 29 вересня, свою 51-у річницю від дня створення відзначає військова частина 3011 Національної гвардії України. До своєї річниці військова частина отримала настінний годинник, а нацгвардійці подяки та подарунки.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міськради.

“Більш, ніж півстолітня історія вашої частини — це славні сторінки чесної і відданої служби, виконання важливих бойових завдань на рідній землі і далеко за межами рідного дому, – відзначив у своєму вітальному слові заступник міського голови Олександр Грабенко. – У цей нелегкий для нашої країни час, коли на сході України іде неоголошена війна, Національна гвардія знаходиться на передовій. Ви виконуєте в зоні АТО не просто службові, а бойові завдання. І наше мирне місто сподівається на ваш досвід, на вашу відповідальність і професіоналізм в організації громадської безпеки. Успіхів вам, міцного здоров’я, відмінних результатів у бойовій підготовці”.

Олександр Грабенко також виконав приємну місію – вручив подяки міської ради та виконавчого комітету інструктору з водіння патрульного відділення взводу матеріально-технічного забезпечення старшині Федору Гуйвану, командиру стрілецької роти стрілецького батальйону лейтенанту Сергію Капатілову та командиру патрульної роти стрілецького батальйону капітану Владиславу Мільченку.

Із нагоди відзначення річниці від дня створення частини заступник міського голови передав для військової частини 3011 Національної гвардії України цінний подарунок — настінний годинник.

Цього дня присутнім нацгвардійцям вручали подяки та подарунки. Загиблих у зоні АТО героїв вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки Павлу Сніцару, на честь якого названа вулиця, де розташована військова частина.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар