Вночі в Олександрії під колесами потяга загинув чоловік

Фото: "Моя Олександрія"

Сьогодні, вночі, 25 вересня, на залізниці в Олександрії потяг на смерть збив чоловіка. Поліція розглядає версію з суїцидом.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на “Мою Олександрію“.

За словами начальника станції Сергія Карауша, подія трапилася об 00:11 ночі в районі автомобільного моста на Дніпро, який ремонтується, ближче до залізничного вокзалу.

Поїзд 012 “Київ – Новоолексіївка”, який рухався у бік Дніпра, скоїв наїзд на невідомого чоловіка. Поїзд застосував екстрене гальмування, подавав звуковий сигнал, але уникнути зіткнення, на жаль, не вдалося.

Поїзд затримався в Олександрії приблизно на 20 хвилин, збою графіка інших потягів не було, а свій графік поїзд потім наздогнав, додав Карауш.

Начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига повідомив, що особа чоловіка поки не встановлена, він отримав значні травми, серед яких пошкодження обличчя, це ускладнює впізнання.

Поліція розглядає як основну версію – суїцид:

“Швидше за все, суїцид, тому що чоловік мав можливість уникнути зіткнення”, – сказав Котига.

Нагадаємо, в Олександрії, під колесами потягу, загинув військовий 34-го мотопіхотного батальйону Євгеній Бусигін. Тоді чоловік сидів на рейці за п’ятдесят метрів від кінця великої посадкової платформи в бік БАМу. Вантажний потяг йшов з боку Користівки у напрямку П’ятихаток. Машиніст його бачив, сигналив, світив, гальмував, але військовий не реагував. Поїзд почав гальмувати за 300-400 метрів до наїзду і проїхав ще 200 метрів після наїзду.

17 квітня 2017 року, поблизу зупинки “290-й кілометр” у Кропивницькому 20-річна дівчина намагалася скоїти суїцид – кинутися під електропотяг. Прибувши на місце події, на вулицю Євгена Маланюка, охоронці порядку побачили непритомну дівчину. Патрульні одразу викликали “швидку” та слідчо-оперативну групу”. Зі слів машиніста швидкісного потягу, він вчасно помітив громадянку, яка лежала між рейками, та встиг загальмувати

Згодом, 3 травня, близько 6:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що вантажний потяг збив 80-річного чоловіка у Кропивницькому.

Вже 16 травня, близько 14:30, кропивницьким патрульним надійшов виклик про те, що 22-річний хлопець кинувся під потяг. Очевидці події розповіли інспекторам, що в цей самий час чекали на прибуття електрички, було досить людно, раптом побачили, як чоловік кинувся під вантажний потяг. Від удару чоловік упав в середину колії, що і врятувало йому життя. Після того, як машиніст зупинив потяг, чоловікові вдалося самостійно вибрався з-під нього. Потерпілий виявився мешканцем села Богданівка, Знам’янського району, його госпіталізували з діагнозом закрита черепно-мозкова травма.

7 серпня поблизу Олександрії загинула студентка Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ “КПІ” ім. Сікорського Анна Лінник. Вона загинула, повертаючись із оздоровчого комплексу в Лазурному Херсонської області, поїздом Херсон – Київ. Тоді неповнолітня дівчина їхала з подругами з Херсона в напрямку міста Київ. Подія сталася за 10 хвилин до зупинки, двері провідниками не відчинялися. За висновками експертів, тілесні ушкодження свідчать про те, що черепно-мозкова травма могла бути отримана в результаті падіння. Слідів побиття і порізів на тілі жертви не виявлено”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар