Кропивницькі поліцейські вразили швейцарського мандрівника своєю професійністю

Рафаель, програміст зі Швейцарії, який подорожує Україною/скріншот з відео

Співробітники карного розшуку кропивницької поліції оперативно повернули мандрівнику зі Швеції вкрадену електронну книгу. Після цього Рафаель прийшов до поліцейського відділу, щоб подякувати правоохоронцям за хорошу роботу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив очільник поліції області Сергій Кондрашенко.

Рафаель – громадянин Швейцарії. Розповідає, що сам за професією програміст, але одного дня вирішив здійснити свою мрію – подорожувати. Так і опинився в Україні, а потім у Кропивницькому. Однак тут, через власну довірливість, із хлопцем сталася прикрість. В одному з Інтернет-кафе він познайомився з чоловіком, якому на кілька хвилин «довірив» рюкзак, а той витягнув із нього електронну книгу.

Звернутися до поліції йому порекомендували працівники закладу. Коли ж наступного дня зателефонували з Кропивницького відділу і попросили упізнати свою річ – неймовірно зрадів.

Говорить, що приємно вражений роботою місцевих копів. Та і взагалі, ця історія, враховуючи її добре завершення, жодним чином не зіпсувала його враження про Україну. Рафаель гордо демонструє свою вишиванку, посміхається і вже українською говорить «дякую».

“Я теж вдячний колегам із Кропивницького відділу поліції за їх роботу.  Для нас важливо, аби люди, які вперше для себе відкривають нашу країну, лишали на згадку тільки найкраще”, – відзначив Сергій Кондрашенко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар