На вистави фестивалю “Кропивницький-2017” можна приходити без запрошень – організатори

На будь-яку виставу у театрі чи виступ у обласній філармонії у Кропивницькому, під час проведення національного мистецького фестивалю, можна прийти подивитися без запрошення за умовою наявності вільних місць у залі.

Про це під час прес-конференції розповів креативний директор фестивалю Сергій Проскурня, повідомляє кореспондент Першої електронної.

“Будь-яка людина без запрошення може просто прийти під двері театру і почекати чи залишаться вільні місця, а потім спокійно зайти у залу. Єдине, в такому випадку організатори не будуть приймати претензій, якщо комусь не вдасться потрапити. Адже фестиваль несе велике соціальне навантаження, він не комерційний, квитки на нього не продаються”.

Читайте також: Фестиваль “Кропивницький” у перший же день зібрав аншлаг

Сергій Проскурня зауважив, що багато місць виділили для “високих кабінетів”, але у разі їхньої неявки, будь-хто може займати вільні місця.

“Велику кількість запрошень роздали по VIP-особах у “високі кабінети”, але до початку першої вистави “Нація” ці місця були вільними. Проте прийшли містяни, яких ми попросили трішки почекати і в результаті всі зайшли та у комфортних умовах змогли дивитися виставу, яка зібрала аншлаг“.

Окрім того, організатори звернулися з проханням до місцевого телебачення, щоб поставити камери для зйомки і вести прямі трансляції виступів, оскільки попит на запрошення був у десятки разів вищий, ніж пропозиція.

Нагадаємо, на час проведення національного мистецького фестивалю “Кропивницький-2017” місто готове прийняти до двох тисяч туристів.

Володимир Дедей, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар