П’ять шкіл Кіровоградщини увійшли до списку найкращих у світі за версією Microsoft

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація: K.Fund

П’ять шкіл Кіровоградщини увійшли до списку найкращих навчальних закладів у світі за версією Microsoft. 

Список переможців перепостила на своїй сторінці у Фейсбук кропивницька вчителька Ганна Дудіч.

“Наша гімназія отримала почесне звання Microsoft Showcase School як одна із найбільш інноваційних шкіл України і потрапила до списку найкращих шкіл світу за версією Майкрософт! Вітаю колег зі світовим визнанням!” – прокоментувала допис педагог гімназії №5 імені Т. Шевченка.

До списку переможців увійшли навчальні заклади із різних куточків світу.

“Microsoft Showcase Schools – глобальне співтовариство шкіл, які займаються цифровими трансформаціями, щоб поліпшити навчання та навчання. Вони створюють захоплюючий та інклюзивний досвід, який надихає на безперервне навчання і стимулює розвиток необхідних життєвих навичок, щоб дати можливість учням досягнути більшого”, – йдеться в описі документу.

Школи Microsoft Showcase

Повний список переможців можна переглянути тут.

Нагадаємо, кропивничанка Ганна Дудіч увійшла до списку 50 кращих педагогів світу і стала єдиною українкою у цьому рейтингу. Десятки успішних проектів, міжнародне визнання, навчання в Оксфорді – вчителька з Кропивницького, розповіла, як завдяки підтримці рідних та близьких їй вдається встигати все.

Згодом організатори зібрали фіналістів міжнародного конкурсу The Global Teacher Prize у Дубаї, де оголосили ім’я переможця. Про враження від чужої країни, знайомства з новими людьми, роботу над спільним проектом за відносно невеликий проміжок часу Ганна Дудіч розповіла Першій електронній.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар