Минулої доби у зоні АТО жоден український військовий не постраждав

Фото: uacrisis.org

На Луганському напрямку у зоні АТО вчора було спокійно. Минулої доби внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув та не був ранений.

Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Мотузяник під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

«Ворог відкрив вогонь по позиціях українських військових лише один раз – ввечері окупанти вели вогонь по Станиці Луганській».

На Донецькому напрямку більша частина провокацій з боку бойовиків припала на ділянку фронту Авдіївка – «Шахта Бутовка». Тут вони провели три короткі обстріли з мінометів по Авдіївці, а також неодноразово відкривали вогонь з гранатометів різних систем. Всього на цьому напрямку бойовики здійснили 11 обстрілів, 3 з яких – із застосуванням важкого озброєння.

На Маріупольському напрямку, одразу після опівночі, незаконні збройні формування провели мінометний обстріл середньої інтенсивності по Красногорівці, випустивши понад 20 мін.

«Учора ворог чотири рази відкривав вогонь з легкого озброєння по Водяному, половина обстрілів припала на темну пору доби. По одній збройні провокації відбулося в Талаківці та Широкиному», – зазначив Олександр Мотузяник.

Усього на цьому напрямку відбулося 7 обстрілів  з боку бойовиків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар