Як кропивницькі тепловики готуються до нового опалювального сезону

ТЕЦ КП "Теплоенергетик"

Теплогенеруючі підприємства Кропивницького активно готуються до опалювального сезону. Сьогодні, 28 серпня, на нараді у міськраді керівники КП “Теплоенергетик” та ДП “Кіровоградтепло” розповіли про стан підготовки своїх підприємств.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією офіційного сайту міськради.

За інформацією представника КП “Теплоенергетик”, тендери по закупівлі труб уже проведені, і з 1-го вересня необхідні для ремонту матеріали надійдуть в розпорядження підприємства.

Ремонтні бригади тепловиків продовжують планові роботи на теплових мережах. Так по вулиці Тарковського виконано ремонт 43 метрів теплотраси, і наразі ведуться підготовчі роботи для асфальтування після розриття.

Сьогодні розпочався ремонт ділянки мережі по провулку Театральному 5/5, його планували завершити до 11 вересня. Але у зв’язку з проведенням фестивалю Всеукраїнського фестивалю “Кропивницький-фест», спеціалісти «Теплоенергетика» планують закінчити роботи у стислі терміни.

Також невдовзі ремонтна техніка переміститься на вулицю Чорновола та на площу біля пам’ятника Янголу Охоронцю.

Загалом усі роботи підрядники мають завершити до 10 вересня, а заповнення мереж водою по місту розпочнеться вже з 30-31 серпня.

Щодо ДП “Кіровоградтепло”, то його готовність до опалювального сезону сягає 82%. Наразі фахівці підприємства проводять роботи з промивання систем та заміни і ревізії засувок, аби в майбутньому уникнути значних втрат води.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар