Міський голова Помічної разом зі збірною мерів України виборов друге місце на Всеукраїнському турнірі з футболу

26 серпня у місті Сватове Луганської області відбувся  Всеукраїнський турнір з футболу, присвячений Дню Незалежності України та з нагоди 357-ї річниці від дня утворення міста Сватове. Вперше на поле відновленого стадіону «Нива» вийшли збірні команди міських голів міст України, військовослужбовців Збройних Сил, ветерани футболу Харківщини (м. Куп’янськ) та Луганщини (м. Сватове). У складі команди міських голів друге місце виборов мер Помічної Микола Антошик.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Асоціація міст України.

Турнір складався з 6 ігор, по 2 тайми в кожній. За дві години напруженої гри першість здобула команда ветеранів футболу Харківщини. Друге місце у запеклій боротьбі виборола збірна мерів України. Трете місце посіла команда з Луганщини, четверте – команда Збройних Сил України, у складі якої грали гравці військових частин, що дислокуються у Сватовому.

Ідея провести саме на Луганщині турнір з футболу, присвячений 26-й річниці Незалежності України, належить гравцям збірної міських голів України. Олександр Слобожан зазначив: «Символічно, що Всеукраїнський турнір, присвячений Дню Незалежності України, відбувся саме на Луганщині. Особливо зараз, у ці непрості для нашої країни часи, важливо продемонструвати єдність України». Міський голова м. Деражня Хмельницької області Андрій Ковпак наголосив: «Спорт об’єднує країну. Завдяки футболу на одному полі зустрілися представники з різних регіонів України. Ми суперники під час гри, але ми однодумці, соратники у справі розбудови нашої держави».

У Сватовому мери міст з Центральної, Західної та Східної України мали можливість поспілкуватися, обговорити проблеми та перспективи розвитку місцевого самоврядування. Сватівський міський голова Євген Рибалко зазначив: «Місто Сватове прожило ще один непростий рік з успіхами та невдачами. Хтось говорить – навіщо свята? День міста – чудова нагода, щоб привітати та подякувати тим людям, які працюють для рідного Сватового, які прибирають прилеглу до будинків територію, доглядають квітники, щоб наше місто виглядало красивішим». За його словами, сьогодні для міської влади серед головніших питань – підготовка житлово-комунального господарства до зими, розбудова інфраструктури міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар