Школярка з Кропивницького організує фестиваль у притулку для стареньких

Фото з сайту vestikavkaza.ru

Школярка та громадська активістка з Кропивницького Олександра Тарасенко перехопилася проблемою залишених у притулку людей похилого віку та вирішила організувати для них міні-фестиваль із символічною назвою “Незабудка”.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку заходу в Фейсбуці.

Організатор запрошує всіх бажаючих долучитися до створення цього міні-фестивалю.

“Коли я вирішила відвідати притулок для людей похилого віку, то думала, що це бідне й обшарпане місце. Виявилося, що навпаки! Я побачила, що єдине, чого не вистачає мешканцям того будинку, – уваги та спілкування. Тоді я і вирішила організувати комунікаційний майданчик – одноденний міні-фестиваль на території закладу, де зібрались би представники мистецьких кіл, громадськості, молодь… Щоб одночасно діяли різні локації і самі мешканці будинку теж долучалися до програми.

Олександра розповідає, що сама навряд чи зможе організувати захід:

“Я вже домовилася з кількома організаціями, але мені потрібна допомога: якщо ви можете провести майстер-клас, майстерню, заграти, заспівати чи просто хочете поспілкуватися, пишіть і дзвоніть мені. Дякую”.

Захід відбудеться у Кіровоградському психоневрологічному інтернаті з геріатричним відділенням за адресою вул. Чернишевського, 36.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар