Мешканцям Маловисківського та Новомиргородського районів розповіли про захист майна від рейдерів

Ілюстрація

Сьогодні, 15 серпня, на Кіровоградщині почали діяти мобільні точки доступу громадян до системи безоплатної правової допомоги. Керівник обласного управління юстиції Вадим Гуцул і заступник начальника з питань державної виконавчої служби Маріанна Касімова особисто проконсультували мешканців сіл Маловисківського та Новомиргородського районів із питань захисту прав землевласників  і способів протидії рейдерських захоплень земель і зібраного урожаю.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт ГТУЮ у Кіровоградській області.


За словами Вадима Гуцула, на цьому команда обласної юстиції, звичайно, не буде зупинятися. На наступному тижні правороз’яснювальна робота буде проведена у Вільшанському, Долинському та Устинівському районах. Завдяки цьому правосвідомість населення підвищиться. А це зі свого боку дозволить більш ефективно протидіяти такому ганебному явищу як рейдерство.


Під час роботи мобільних точок доступу до правової допомоги в населених пунктах Маловисківського та Новомиргородського районів консультативні заходи паралельно проводилися і в Олександрійському районі в селищі Нова Прага заступником начальника з питань державної реєстрації Олегом Потьомкіним. Завдяки цьому мешканці одразу шести населених пунктів скористалися можливістю отримати консультації від фахівців юстиції та дізнатися, як вберегти своє майно від шахраїв. Надалі проведення правороз’яснювальних заходів буде продовжуватися. 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар