Із початку літа на Кіровоградщині розшукували 65 дітей

У рамках операції «Літо» працівники поліції Кіровоградщини розшукували 65 зниклих дітей. Більшість із них знайшли протягом доби. Також викрили у порушенні прав дітей більше 300 громадян.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сторінку поліції Кіровоградщини в Фейсбуці.

Із початку літа до територіальних підрозділів поліції надійшло 65 звернень із приводу встановлення місцезнаходження 65 дітей, з яких 3 неповнолітніх було розшукано у період часу понад добу, інших – протягом доби.

Також до відповідальності притягнуто понад 165 батьків або осіб, що їх замінюють, за невиконання обов’язків щодо виховання дітей та ще кількох дорослих – за доведення неповнолітніх до стану сп’яніння.

Також у ході профілактичних заходів поліцейські викрили 6 громадян, які реалізовували алкогольні напої та тютюнові вироби особам, що не досягли 18-річного віку. Їх притягнуто до відповідальності за ч. 2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. До відповідних органів влади направлено подання щодо позбавлення підприємців ліцензій за порушення правил торгівлі.

Крім того, працівники ювенальної превенції відвідують дітей, які перебувають на обліках в органах поліції. Уже перевірили більше 190 таких неповнолітніх.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар