У Світловодську чоловіки намагались переправити через водосховище крадені речі

Двоє чоловіків вкрали редуктори із виробничого майданчика. Один із них працював на цьому підприємстві. Запчастини вони розібрали, доправляли через річку разом зі своїми знайомими та здали до пункту прийому металобрухту. 

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу поліції Кіровоградської області.

До поліції звернувся охоронник підприємства і повідомив, що вночі вкрали 2 редуктори.

«Один із спільників працював на вказаному підприємстві та разом із товаришем вирішив викрасти запчастини. Оскільки неподалік знаходилося водосховище, чоловіки попросили двох своїх знайомих допомогти перевезти металеві пристрої до дачного будинку на човні одного із них», – повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

За словами слідчих, уночі чоловіки зайшли на територію підприємства, розібрали викрадене та перенесли до водосховища, де їх чекали знайомі. До іншого берега крадене переправили човном, повантажили в авто та перевезли на дачну ділянку. Наступного дня вони здали викрадене до пункту прийому металобрухту. Частину коштів віддали знайомим за допомогу.

За цим фактом триває розслідування за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Після встановлення усіх обставин кримінального правопорушення дії осіб буде кваліфіковано остаточно.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар