Юстиція Кіровоградщини запрошує на стажування

Обласне управління юстиції запрошує молодь пройти стажування у структурних підрозділах територіального органу з метою ознайомлення з функціонуванням державної служби.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі ГТУЮ у Кіровоградській області.

Молодь – це громадяни України віком до 35 років, які є студентами старших курсів вищих навчальних закладів або вже отримали вищу освіту, однак, не перебувають на посадах державної служби.

Стажування молоді проводиться у вільний від навчання (роботи) час в межах робочого часу працівників структурних підрозділів. Варто відзначити, що така можливість з’явилася завдяки реалізації проекту «Соціальний ліфт», запровадженому Міністерством юстиції України.

Найкращі стажисти у перспективі зможуть отримати роботу в органах юстиції на Кіровоградщині.

Команда обласного управління, запрошує активну та ініціативну молодь скористатися можливістю, заповнити анкету й пройти стажування в територіальному органі юстиції. Завдяки цьому ви одночасно здобудете досвід в команді професіоналів і зробите внесок в майбутнє нашої країни.

Організація і координація проходження стажування в Головному територіальному управлінні юстиції у

Кіровоградській області здійснюється відділом персоналу Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.

Адреса: м. Кропивницький, вул. Дворцова, 6/7

Контактний телефон: (0522) 24-66-52

Поштова скринька: kadry@kr.minjust.gov.ua.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар