На Кіровоградщині спіймали грузина, який пограбував авто на Київщині

За кілька годин після надходження повідомлення про крадіжку з автомобіля на околицях міста Вишневе, що на Київщині, працівники столичної поліції затримали крадія на території Кіровоградської області. Ним виявився 29-річний уродженець Грузії.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Національної Поліції Київщини.

Повідомлення на 102 поліції столичного регіону найшло від 35-річного жителя Вишневого, про те, що з його автівки «Mitsubishi» невідомі особи через незачинені двері викрали чоловічу сумку, в якій знаходились гроші у сумі 3,9 тисячі гривень та документи.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції. Одразу поліцейські розпочали низку оперативних заходів на встановлення та затримання осіб, причетних до скоєння даного кримінального правопорушення.

Затримали зловмисника біля одного з готельних комплексів на Кіровоградщині. 29-річний уродженець Грузії, а нині – житель міста Одеса, пересувався на автомобілі «Audi A6». Молодик зізнався поліцейським у скоєній крадіжці.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наразі працівники поліції перевіряють затриманого чоловіка на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Досудове розслідування триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар