У Кропивницькому відновить роботу комісія щодо скарг на міський транспорт

У Кропивницькому відновить роботу комісія, яка розглядала скарги щодо якості перевезення громадян у міському транспорті.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на офіційний сайт міськради

20 липня у міській раді Кропивницького відбулась робоча нарада секретаря міської ради Андрія Табалова і начальника управління транспорту Олександра Вергуна з керівниками підприємств-перевізників. Головною метою зустрічі стало обговорення конфліктних ситуацій, що останнім часом все частіше виникають між водіями маршрутних таксі та пасажирами пільгових категорій.

“Останнім часом збільшилася кількість випадків скарг на нечемне ставлення водіїв до пільговиків: пенсіонерів, учасників АТО, – зазначив Андрій Табалов. – Звичайно, перевізники повинні контролювати це питання, але не завжди у них це виходить. Тому хотів би почути, які заходи впливу застосовуються до таких водіїв, та обговорити наші спільні подальші дії у цьому напрямку”.

Секретар міськради запропонував відновити роботу комісії, яка розглядала скарги щодо якості перевезення громадян у транспорті, чи створити робочу групу, і зробити її публічною.

“Ми повинні відпрацювати такий механізм, згідно з якими ми будемо розбирати такі проблемні випадки, щоб зменшити їх кількість у громадському транспорті. На мою думку, до комісії мають увійти працівники управління транспорту, представники перевізників, депутати та представники громадськості. А координатором комісії пропоную обрати Олександра Вергуна, як начальника профільного управління, який кожного дня має справу з такими конфліктними ситуаціями”, – запропонував Андрій Табалов.

У свою чергу Олександр Вергун зазначив, що управління вже працює над завданнями та функціями цієї комісії. За його словами, на наступному засіданні планують затвердити план роботи, функції, права та обов’язки членів комісії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар