9-річна дівчинка зі Знам’янки, яка отримала опіки 40% тіла, терміново потребує допомоги

Анна Куценко перебуває в опіковому відділенні Кіровоградської обласної лікарні

9-річна Анна Куценко з міста Знам’янка на Кіровоградщині перебуває в опіковому відділенні обласної лікарні. 1 червня вона постраждала від вогню. На дівчинці загорілася сукня. В результаті цього дитина отримала майже 40% опіків тулуба, верхніх і нижніх кінцівок. На операції і лікування рідні витратили понад 100 тис. грн. Потрібна допомога.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Gazeta.ua.

“Того дня внучка Аня гралася біля двору з 6-річним хлопчиком, нашим родичем. Підпалили якийсь папірець і від нього на ній загорілася трикотажна сукня. Внучка злякалася і побігла вулицею. Від цього полум’я на ній швидко розповсюдилося.

Коли Аня прибігла в двір, від сукні залишилися лише бретельки, вже горіло і волосся. Дочка Наташа вибігла в двір, притулила її до себе, щоб загасити вогонь і викликала “швидку”. Аню доставили в обласну дитячу лікарню, бо була загроза життю. Згодом перевезли до опікового відділення.

Лікарі кажуть, що дитина перебуватиме в лікарні 1,5 місяці. Раз на рік треба буде лягати на дрібні операції. Коли вже перестане рости, можна говорити про пластику. Про школу вже не йдеться. Вчителі ходитимуть додому. Сьогодні Аню знову оперували. Майже щодня знімають омертвілу шкіру. В деяких місцях аж до м’язів. Потрібна була кров, але відгукнулися багато людей.

Залишили нам свої контакти. Багато грошей йде на медикаменти. В дні операцій витрачаємо від 5 до 8 тисяч гривень”, – розповіла бабуся Анни Мар’яна Широка.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку – 4149 4978 4584 4242 (Куценко Наталія Сергіївна)

Контакти бабусі Анни Широкої Мар’яни Сильвестрівни – (099) 950 14 68.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар