У Кропивницькому змагалися юні туристи та краєзнавці з області

фото: umansutur.at.ua

25 червня у Кропивницькому визначили кращих туристи і краєзнавців Кіровоградської області.

З 22 до 25 червня 2017 року на території комунального закладу “Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді” пройшов ХХІХ Чемпіонат області із спортивного туризму серед школярів та вихованців позашкільних навчальних закладів та ХІІІ обласний зліт юних туристів-краєзнавців.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт КЗ КОЦТКЕУМ.

Протягом 3-ох днів – складних, захоплюючих, іноді виснажливих, але пізнавальних і цікавих, юні туристи-краєзнавці виборювали собі перемогу.

Це вдалося туристам з м. Бобринця (керівник Горецький І.Я), Кропивницького (керівники Чаловський А.В., Семенов І.В.), Олександрії (керівник Корнієнко В.М.), Новгородківського району (керівник Терехов В.А.), Олександрівського (Правосудько Р.С.), Голованівського (Дудкін А.І.), і краєзнавцям з Вільшанського (керівник Балєва Л.П.), Олександрійського (Криворучко С.М.) районів і м. Олександрії (керівник Попова О.Д.).

Змагання продемонстрували, що туризм – то школа мужності, пізнання і загартування; що туризмом займаються ті, кого ваблять близькі й далекі мандрівки, активний і змістовний відпочинок і хто прагне спортивних результатів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар