У Кропивницькому створять патріотичний арт-табір

Із 10 по 16 липня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва спільно з Кропивницьким кошем УДЮТ «Січ» проведуть патріотичний арт-табір «Сторінками історії».

Про це Першій електронній повідомили організатори.

Патріотичний арт-табір – це знайомство з основними історичними етапами нашої країни через призму творчості. В рамках табору його учасники знайдуть нових друзів, отримають яскраві емоції та просто, продуктивно і приємно проведуть час.

До участі в таборі запрошуються діти від 10 років. В програмі таборівки: майстер-класи, голосні читання, відеоперегляди, руханки, патріотичний вишкіл, екскурсії, мандрівки на природу разом з батьками та ще безліч цікавих заходів та зустрічей.

Кожен день табору буде присвячений новій сторінці історії – «Доісторічна доба», «Княжа Україна», «Козаччина», «Сучасна доба». Інформаційна програма та майстер-класи кожного дня будуть відповідати заявленій темі. Таким чином учасники табору більше дізнаються про історію, життя та побут притаманний саме цьому проміжку історії.

Підтримали ідею проведення унікального для міста та всієї України арт-табору патрульна поліція, центр оперативної тактичної підготовки «Цитадель», молодіжний театр «Палата №6», сімейна акторська майстерня «Ольвія», майстрині Світлана Хавроненко, Ольга Краснопольська, Оксана Нетребенко, Юлія Абрамова та інші.

Для участі у таборі заповніть анкету https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdNn2i-Rf1Sv_B5t4tMVoT8K3AcRRHWbX9lO7lBWwnFK070ew/viewform

За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва:

тел. 0954712767 – Тетяна; 0971775829 – Христина; 0501527990 – Альона

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00 щоденно, вихідний – субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар