Завтра у Кропивницькому тестуватимуть оновлений світлофор

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Світлофорний об’єкт на перехресті вулиць Полтавської і Васнецова у Кропивницькому вже встановлений. Наразі тривають монтажні і налагоджувальні роботи. Планується, що вже завтра можна буде випробувати світлофорний об’єкт у тестовому режимі.

Повідомляє сайт міськради.

Спеціалісти КФ ДП МВС України «Інформ-Ресурс» намагатимуться у найкоротші терміни завершити підключення світлофорів, оскільки мова йде про магістраль із надзвичайно інтенсивним рухом транспорту в обласному центрі.

– Розраховуємо, що вже завтра можна буде випробувати світлофорний об’єкт у тестовому режимі,- відзначив директор підприємства Олександр Шумейко. – Повноцінно ж, у цілодобовому звичайному режимі, світлофори працюватимуть максимум із понеділка, 26 червня.

Новий світлофорний об’єкт буде оснащений новітніми світлодіодними лампами і, що надзвичайно важливо для транспортної магістралі, – кнопкою переходу для пішоходів. Загальна вартість робіт по встановленню світлофорів складає 141,6 тисяч гривень, повідомили в головному управлінні ЖКГ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар