За службу у зоні АТО бійці кропивницького батальйону «Святослав» отримали нагороди

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Відзнаки Міністерства оборони та Міністерства внутрішніх справ України вручив начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко під час наради, що відбулася в обласному главку відомства.

«На адресу Головного управління Нацполіції області надійшли відзнаки для наших працівників, які сумлінно виконували покладені на них обов’язки у зоні проведення антитерористичної операції. Вітаю колег із заслуженими нагородами і дякую за службу», – зазначив Сергій Кондрашенко.

Зокрема командир взводу батальйону «Святослав» Юрій Донченко отримав відзнаку Міністерства оборони України – медаль «За сприяння Збройним Силам України». Боєць цього ж підрозділу Анатолій Гайдук нагороджений відзнакою МВС України – нагрудним знаком «За відзнаку в службі», а Олександр Шилов – Подякою МВС України.

Також відомчі Подяки та відзнака МВС України передані для подальшого вручення поліцейським батальйону «Святослав» – Володимиру Лагну, Дмитру Шостаку та Володимир Подіку відповідно, адже у даний час вони несуть службу у зоні АТО.

 

Сектор комунікації

поліції Кіровоградської області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар