На Кіровоградщині відновила свою діяльність FM-радіостанція

фото: detector.media

На Кіровоградщині у Петровому в прямому ефірі відкрили студійний комплекс радіо «Голос Петрівщини».

На заході були присутні керівники виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, журналісти з обласного радіо та телебачення, обласної спілки журналістів, районних газет – Петрівського та Бобринецького районів. Участь у відкритті студійного комплексу взяли і радіослухачі, адже все відбувалося в прямому ефірі, повідомляє Перша електронна за інформацією з сайту Петрівскої РДА.

Самому відкриттю передувала розповідь диктора про становлення ефірного радіомовлення на Петрівщині.

Почесне право відкрити студійний комплекс було надано голові районної державної адміністрації Сергію Завалію, який разом із головним редактором районного радіомовлення Олександром Догою перерізали символічну стрічку.

Керівники району – Сергій Завалій, Тетяна Панета, Антоніна Іванова нагородили Почесною грамотою районної ради і районної державної адміністрації за значний внесок у розвиток інформаційного простору, активну громадську позицію та з нагоди Дня журналіста головного редактора районного радіо «Голос Петрівщини» Олександра Догу.

Далі, Сергій Володимирович, як і годиться на відкритті, запустив передавач та канало-формуючу апаратуру і в ефірі залунало: «На хвилі 105,5 ФМ – Радіо «Голос Петрівщини»!»

Багато теплих і добрих слів вітання прозвучало на заході від гостей: голови обласної організації НСЖУ Петра Мельника, головного редактора НВО «Новий день» – газети «Честь хлібороба» з м.Бобринця Ігоря Леуша, заступника виконавчого директора філії Національної телекомпанії України «Кіровоградська регіональна дирекція» Костянтина Карпова, кореспондента обласного радіо Марії Лебідь, секретаря Петрівської селищної ради Володимира Руденка.

Наостанок урочистостей пролунала нова пісня про Петрове, як подарунок редакції радіо та радіослухачам від Олександра Поворознюка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар