Сьогодні у Кропивницькому презентують мобільну фотозону

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

6 червня з 13:00 до 14:00 біля парасольок на Дворцовій діятиме фотозона – можна буде зробити світлини з фігурою хештегу #kropyvnytskyi.

Як розповіла Першій електронній організатор флешмобу Ірина Ткаченко, це мобільна фотозона, яку можна буде використовувати під час різних подій у місті. Головною метою створення такої фотозони є популяризація назви та  підвищення іміджу міста з новою назвою.

“Ідея є логічним продовженням проекту “Мости до міста”, який тривав у місті за підтримки Британської ради в рамках програми “Активні громадяни”. Ми мріяли про статичну фотозону з літерами “Я люблю Кропивницький”. Але вона дорого коштує. Але вихід знайшли, як приклад креативної індустрії та дієвого низового брендингу міста. Ми замовили хештег з назвою міста, який можна використовувати як мобільну фотозону, як брендовий інструмент на різних заходах”, – розповіла Ірина Ткаченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар