Кропивницькі моделі відвідали дитячий будинок

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Із нагоди Міжнародного дня захисту дітей вихованки модельної агенції “Стиль моделс” разом із Вікторією Янишевською відвідали дитячий будинок інтернатного типу “Наш дім” Кіровоградської міської ради.

Про це Першій електронній розповіла директор агенції Вікторія Янишевська.

“Спочатку нам провели екскурсію, ознайомили з особливостями побуту та проживанням у Домі. Окрім того, директорка закладу Наталія Вінницька розповіла про діток та їхні досягнення. Наші моделі – це не тільки красуні, а й публічні люди. Вони турбуються не тільки про себе, а і про інших. З нагоди свята вони приготували для вихованців закладу багато подарунків”, – каже Вікторія Янишевська.

Після екскурсії моделі розповіли про себе та подарували сюрпризи, які вони підготували вихованцям Дому. Володарка титуту “Юна Міс” Кароліна Савченка подарувала дітям іграшки, які отримала на конкурсі. Вікторія Янишевська передала дітям смаколики від сервісу з прокату “Наша Шафа” та  щиро побажала усім присутнім здоров’я, щастя, добра та благополуччя.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар