На Кіровоградщині двоє абітурієнтів намагались “обійти” контроль під час ЗНО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація: Портал "Про все"
Учора, 31 травня, на Кіровоградщині відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з математики. Цей вид тестування проходили 2445 випускників, що склало 94,8% від загальної кількості зареєстрованих. У ході проведення ЗНО були зафіксовані випадки наявності у 2 абітурієнтів мобільних телефонів, навушників та інших заборонених пристроїв.

Про це повідомляє Перша електронна із посиланням на сайт ОДА.
“Відповідно до встановлених вимог, тестування проходило в 11 пунктах. Тестування пройшло злагоджено та у відповідності з вимогами. Також було забезпечено вчасне, централізоване, безкоштовне підвезення випускників до пунктів тестування.
У ході проведення ЗНО були зафіксовані випадки наявності у 2 абітурієнтів мобільних телефонів, навушників та інших заборонених пристроїв. Дані випускники були вилучені з аудиторій та втратили можливість вступу до ВНЗ у 2017 році”, – йдеться у повідомленні.
Завтра, 2 червня, відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з історії України. Працюватиме 19 пунктів тестування: 11 в м.Кропивницькому, 3 – м. Олександріїї, по 2 у м. Новоукраїнка та в смт Голованівську, 1 в м. Світловодську.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар