Кіровоградський обласний парламент дітей провів ювілейне засідання

Сьогодні, 16 травня, розпочала роботу ювілейна, присвячена 15-річчю створення парламенту, VI сесія ХІ скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей.

Про це повідомляється на сайті ОДА.

Під час пленарного засідання, яке відбулося в сесійній залі обласної ради, юних парламентаріїв привітали голова облради Олександр Чорноіваненко, заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Лідія Шатна та інші почесні гості.

Лідія Шатна наголосила, що багато вихованців обласного парламенту дітей минулих років нині стали успішними людьми, серед яких помічники народних депутатів, журналісти-міжнародники та сьогоднішні координатори роботи з дітьми-парламентаріями. Посадовець висловила сподівання, що представники юних депутатів цього скликання також зможуть реалізувати себе в майбутньому і нагородила грамотами управління їхніх наставників.

Під час пленарного засідання представники обласного парламенту дітей прозвітували про виконання рішень минулої сесії та діяльність органів дитячого самоврядування в міжсесійний період. У дводенній програмі роботи сесії – презентації і обговорення проектів, творчі зустрічі, екскурсії, планування роботи парламентських комісій та інші цікаві заходи.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар