У Кропивницькому презентують патріотичні комікси “Кіборги. Початок”

11 травня 2017 року об 11:30 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва відбудеться презентація патріотичних коміксів «Кіборги. Початок» том 1.

Організатори заходу – військова частина / Польова пошта В 2336 та Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва.

«У кожній війні є місце, що стає символічною точкою боротьби добра зі злом. Місія цього символу – надихати прийдешніх звитяжців на нові подвиги й перемоги. Донецький аеропорт – ТВЕРДИНЯ НЕПЕРЕМОЖНИХ КІБОРГІВ – дався нам дорогою ціною життів хороших друзів та побратимів. Перша битва за ДАП, що відбулась 26 травня 2014 року, є початком Великої історії, де багато боїв, героїв, перемог, втрат, і… запитань.
… Але я впевнений в одному: якими б не були орки, що ступили зі зброєю на мою землю, – крайній постріл залишиться за нами…», – позивний «Воха»

Комікс «Кіборги. Початок» том 1 – це графічна повість, що розповідає про історичні події героїчної оборони Донецького аеропорту. Збірка заснована на реальних подіях з життя захисників аеропорту. (У вересні 2016 року у Львові було презентовано перший комікс «Кіборги: історія трьох»). В коміксі немає навіть натяку на гумор. Він розрахований на юних читачів, які зможуть перейняти досвід мужніх українських військових та вирости такими ж, а не тільки мріяти.

Комікс видано ГО «Вірні традиціям» та передано до військової частини / Польова пошта В 2336 для поширення серед мешканців міста та області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар