У Кропивницькому відбудеться вечір пам’яті загиблого АТОвця, який зіграв воїна УПА у кліпі “ТАРТАКа”

Віктор Гурняк поблизу м. Луганськ, 18.08.2014 / фото uk.wikipedia.org

У Кропивницькому завтра, 5 травня, о 16:00 в клубі “Берлога” відбудеться вечір пам’яті пластуна, бійця батальйону “Айдар” Віктора Гурняка, загиблого під час російсько-української війни. 

У вшануванні бійця також візьмуть участь Сашко Положинський та друзі героя з тернопільського “Пласту”, що знімалися разом з Віктором в кліпі “Тартака” “Не кажучи нікому”.

Про це у своєму Фейсбуці повідомив Олександр Ратушняк, організатор концерту гурту “Тартак” у Кропивницькому, який відбудеться завтра, 5 травня, о 19.00.

Вхід на вечір пам’яті Віктора Гурняка вільний.

Віктор Гурняк (псевдо «Гарт», «Гартік», позивний в Айдарі «Олігарх»; 8 червня 1987, с. Городниця Гусятинського району Тернопільської області — 19 жовтня 2014, с-ще Сміле Слов’яносербського району Луганської області) — український фотокореспондент, військовик (боєць 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» Міністерства оборони України), пластун. Загинув, боронячи Україну в Російсько-українській війні 2014 року.

Як волонтер упродовж останніх місяців Віктор збирав кошти і закуповував необхідні речі, допомагав із транспортуванням і самостійно доправляв вантажі, забезпечуючи необхідним спорядженням бійців «Айдару» та інших батальйонів у зоні АТО. У липні Віктор став співзасновником військово-патріотичної організації «Український легіон». У вересні пішов служити добровольцем до батальйону «Айдар».

Загинув о 10:10 ранку 19 жовтня 2014 від мінометного снаряду, коли під обстрілом вивозив поранених у районі 32-го блокпосту поблизу селища Сміле Слов’яносербського району Луганської області.

Віктор Гурняк у ролі воїна УПА в кліпі “Тартака” “Не кажучи нікому”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар