У день народження Червоновершської школи пан Бородкін розкаже історію будівництва свого маєтку

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Завтра, 30 квітня, о 15:00 Червоновершська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів відзначить свій 60-й день народження. На святковий концерт завітає пад Бородкін у маєтку якого знаходиться школа.

Півтора століття тому на гусиних яйцях на Кіровоградщині спорудили будівлю, за яку архітектор отримав лише 10 рублів. Колись то був панський маєток, а нині – це освітній заклад, на території якої ростуть рідкісні дерева.

І завтра ця школа відзначатиме свій ювілей. На святковий концерт завітає пад Бородкін, у маєтку якого школа знаходиться. Разом із архітектором Андрієм Достоєвським вони розкажуть про те, як у далекому 1854-му створювалася ця будівля. Окрім того, на гостей свята чекатимуть виступи сучасних господарів маєтку – школярів, а також гостей.

Як будувалася та якими легендами оповита Червоновершська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів розповідала Перша електронна.

Натисніть на зображення, щоб проглянути історію школи у форматі лонгріда:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар