Рятувальники Маловисківського району отримали новий пожежний автомобіль

Новенький пожежний автомобіль на базі МАЗу отримали рятувальники Маловисківського району.

Про це йдеться на офіційному сайті Маловисківської РДА.

Начальник Маловисківського РВ УДСНС Олег Потьомкін презентував автомобіль голові районної державної адміністрації Павлу Сороці та голові районної ради Світлані Сосновській.

правління ДСНС України 4

На заміну старим автомобілям, які експлуатувалися в пожежно-рятувальному підрозділі майже 30 років, Управління ДСНС України подарувало пожежний автомобіль з усім необхідним обладнанням. Пожежна машина створена базі сучасного автомобіля МАЗ, який за своїми тактико-технічними характеристиками повністю відповідає вимогам сьогодення та має змогу вдвічі більше вивозити води, а також піноутворювача для ліквідації пожеж.

Нагадаємо, 6 квітня, у Кропивницькому перший заступник голови ДСНС України генерал-майор служби цивільного захисту Олег Мельчуцький передав рятувальникам 4 пожежні автомобілі на базі МАЗ, екскаватор, електростанцію і насосну станцію. А голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко передав ДСНСникам 36 комплектів бойового одягу, 14 комплектів водолазного спорядження і надувний човен та сертифікати на 4 тонни піноутворювача.

Як повідомила речниця обласної ДСНС Вікторія Крохмалюк, згідно договору, який був укладений з ДСНС України, собівартість однієї пожежної машини складає 3 млн 770 тис. грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар